Field Hockey

Hvad er Hockey
Hockey (internationalt kendt som "field hockey") er et holdspil, hvor spillerne, ligesom i fodbold, løber rundt på banen og bolden spilles rundt for at kunne skyde den i modstandernes mål. Ved field hockey bruges der en stok af træ eller kunststof og bolden i spillet er lavet kunststof (er cirka på størrelse med en tennisbold, men meget tungere).

Field hockey giver god konditions- og koordinations-træning. Man får masser af motion, og alle kan deltage – uanset fysisk styrke og køn. Det er ikke et voldsomt spil, som man umiddelbart kan tro, det er mere baseret på teknik og finesser. Det er en ikke kontakt sport.

Kort sagt er hockey

● En super sjov og udfordrende sport.

● For både piger og drenge

● En holdsport

● IKKE en kontakt sport

● IKKE en farligere end andre sportsgrene 

Derudover spiller vi med en handske på venstre hånd når vi spiller indendørs - og nogle få spiller også med en handske udendørs. Det et ikke et krav, men ganske nyttig for at passe på fingrene.

En tandbeskytter er personlig, så den kan ikke lånes. De første par træninger få nye spillere lov at spille uden, og ved indmeldelse udleveres til første tandbeskytter, så vi er sikre på at alle kan passe godt på smilet. Efterfølgende tandbeskytter købes enten gennem klubben, sammen med øvrigt hockeyudstyr, eller i velassorterede sportsbutikker.

AI Website Generator