U8 - HOCKEY OG LEG

På U8 - HOCKEY OG LEG kommer der lidt mere fokus på hockey og vi nærmer os en fordeling der hedder 40% hockey og 60% leg og hygge. Det er også nu børnene kan komme ud og spille kampe, når der bliver afholdt stævnedage i de forskellige klubber. Der er altid en super god stemning og børnene lærer at det er ok at man ikke vinder hver gang, bare man har haft en god oplevelse og ydet sit bedste.

Holdet består af en blanding af skønne drenge og piger. Men der er stadig plads til flere børn, som har lyst til at være en del af vores skønne hold.

Mht. til trænings tider og sted se vores xxx

Holdet trænes primært af vores dygtige jr. trænere. Men der er altid mindst en voksen til stede som har det overordnere ansvar for træningen/trænerne, så alle guldklumperne er i trykke hænder. 

Udover stokken, som er det vigtigste udstyr når vi spiller hockey, så skal alle spillerne i ungdomsrækkerne være iklædt benskinner og tandbeskytter.

Stokken findes i to forskellige modeller - en til udendørs og en til indendørs.

Stok, benskinner og handske kan lånes i klubben den første måneds tid eller to, og derefter guider vi alle i retning af hvor det er nemmest og billigst at købe udstyr.

Spørgsmål til udstyr stilles til formanden eller trænerne.

En tandbeskytter er personlig, så den kan ikke lånes. De første par træninger få nye spillere lov at spille uden, og ved indmeldelse udleveres til første tandbeskytter, så vi er sikre på at alle kan passe godt på smilet. Efterfølgende tandbeskytter købes enten gennem klubben, sammen med øvrigt hockeyudstyr, eller i velassorterede sportsbutikker.

Free AI Website Software