U5 - HOCKEY OG LEG

Vi har nogle seje børn på vores U5 hockey & leg-hold, men vi vil så gerne have flere - både drenge og piger!! Det er nemt at starte op - det kræver noget tøj man kan bevæge sig i og et par kondisko. Stok og benskinner kan man låne den første tid. Det er primært vores jr. trænere som træner holdet, og de gør hvad de kan for at lave nogle sjove øvelser med spillerne, så de får bevæget sig en masse. Stokke og bolde er ofte med i øvelserne, men vi laver også en masse øvelser hvor vi træner motorikken (hinke, hoppe, gå på line), som på sigt gør børnene til dygtige spillere.


Udover stokken, som er det vigtigste udstyr når vi spiller hockey, så skal alle spillerne i ungdomsrækkerne være iklædt benskinner og tandbeskytter.

Stokken findes i to forskellige modeller - en til udendørs og en til indendørs.

Stok, benskinner og handske kan lånes i klubben den første måneds tid eller to, og derefter guider vi alle i retning af hvor det er nemmest og billigst at købe udstyr.

Spørgsmål til udstyr stilles til formanden eller trænerne.

En tandbeskytter er personlig, så den kan ikke lånes. De første par træninger få nye spillere lov at spille uden, og ved indmeldelse udleveres til første tandbeskytter, så vi er sikre på at alle kan passe godt på smilet. Efterfølgende tandbeskytter købes enten gennem klubben, sammen med øvrigt hockeyudstyr, eller i velassorterede sportsbutikker.

AI Website Creator