U14 Hockey

På U14 HOCKEY er der større krav til børnenes niveau - og der er primært focus på hockey same noget social hygge. Udover hockey er der løbe- og styrketræningen med i den daglige træning, så børnene bliver mere udholdende og ikke risikerer at få skader på ryg og knæ.

Holdet deltager i kampen om Danmarksmesterskaberne, både indendørs og udendørs.

Vi har selvfølgelig en forventning om at alle spillere møder til tiden til træning, dvs. at alle er iført træningstøj, benskinner og tandbeskytter og har en fyldt drikkedunk inden træningstiden starter. Derudover forventer vi også at alle spillerne møder op til min. 50% af træningerne for at kunne deltage i kamp. 

Holdet består af en blanding af skønne drenge og piger. Men der er stadig plads til flere børn, som har lyst til at være en del af vores skønne hold.

Mht. til trænings tider og sted se vores xxx

Holdet trænes primært af vores dygtige voksne trænere. 

Udover stokken, som er det vigtigste udstyr når vi spiller hockey, så skal alle spillerne i ungdomsrækkerne være iklædt benskinner og tandbeskytter.

Stokken findes i to forskellige modeller - en til udendørs og en til indendørs.

Stok, benskinner og handske kan lånes i klubben den første måneds tid eller to, og derefter guider vi alle i retning af hvor det er nemmest og billigst at købe udstyr.

Spørgsmål til udstyr stilles til formanden eller trænerne.

En tandbeskytter er personlig, så den kan ikke lånes. De første par træninger få nye spillere lov at spille uden, og ved indmeldelse udleveres til første tandbeskytter, så vi er sikre på at alle kan passe godt på smilet. Efterfølgende tandbeskytter købes enten gennem klubben, sammen med øvrigt hockeyudstyr, eller i velassorterede sportsbutikker.

HTML Website Builder