Hockey pigerne

For at fastholde pigerne i klubben, laver vi lidt ekstra aktiviteter for pigerne fra U8 og U10 (måske sniger der sig også en U12'erne engang i mellem :o)).

Som udgangspunkt træner pigerne hver torsdag kl. 16:00-17:30.

Nogle gange træner pigerne med det hold de hører til, men andre gange laver vi en pigegruppe i forbindelse med den alm. træning. Her får pigerne lov til bare at være piger (mens drengene i den anden ende af banen, også bare får lov til at være drenge).

Det behøver ikke være aktiviteter på hockeybanen, men det kan også være en tur ud og spille minigolf, bowling, svømmehallen, eller noget helt andet. Pigerne er selv med til at bestemme hvad næste aktivitet skal være.

Der er ikke noget fast skema for hvornår vi tager "ud af huset" - det sker når vi føler det er tid.

Hvis pigerne ender med at blive rigtig glade for hockeydelen, er de også velkomne til at komme og træne med vores U10 og U12 hold, når de træner hver mandag kl 17:30-19:00

En gang årligt bliver der arrangeret en pigeweekend for alle hockeypigerne i Danmark (sidste år var der 12). Det er en hel weekend med 100% hygge. Weekenden bliver afholdt i august, inden turneringskampene starter.

Så hvis du er pige der vægter det sociale højt, men også gerne vil dyrke sport, så er hockey helt sikkert noget for dig.

Udover stokken, som er det vigtigste udstyr når vi spiller hockey, så skal alle spillerne i ungdomsrækkerne være iklædt benskinner og tandbeskytter.

Stokken findes i to forskellige modeller - en til udendørs og en til indendørs.

Stok, benskinner og handske kan lånes i klubben den første måneds tid eller to, og derefter guider vi alle i retning af hvor det er nemmest og billigst at købe udstyr.

Spørgsmål til udstyr stilles til formanden eller trænerne.

En tandbeskytter er personlig, så den kan ikke lånes. De første par træninger få nye spillere lov at spille uden, og ved indmeldelse udleveres til første tandbeskytter, så vi er sikre på at alle kan passe godt på smilet. Efterfølgende tandbeskytter købes enten gennem klubben, sammen med øvrigt hockeyudstyr, eller i velassorterede sportsbutikker.

Drag & Drop Website Builder